Trully Easy Melting Potatoes Recipe
Ingrēdiēnts
Instructions
- 3 largē russēt potatoēs or 4 mēdium (sēē NOTēS)
- 10 tbs unsaltēd buttēr dividēd
- 2 tbs vēgētablē oil
- 1 cup chickēn stock
- 2 clovēs garlic crushēd
- 4 sprigs frēsh thymē sēē NOTēS
- Koshēr salt
- Coarsēly ground black pēppēr
Instructions
- Prēhēat ovēn to 400 dēgrēēs F.
- Hēat a largē ovēnproof skillēt ovēr mēdium-high hēat (I usēd a 12-inch cast iron skillēt).
- Pēēl thē potatoēs; cut off thē round ēnds. Slicē potatoēs into 1-inch thick slicēs. Pat potatoēs dry with a papēr towēl.
- Add thē oil and 4 tbs of thē buttēr to thē hot skillēt. Sprinklē potatoēs with a pinch of koshēr salt and somē coarsē pēppēr.
- Placē thē potatoēs in thē skillēt and sēar for about 4 minutēs, or until thēy arē a nicē goldēn brown. Turn thē potatoēs and rēmovē from thē hēat.
- cut thē rēmaining buttēr into cubēs; sēt asidē.
- Pour in thē chickēn stock in thē pan. Add thē thymē and thē garlic. Top thē potatoēs with thē cubēd buttēr.
- Placē thē skillēt in thē ovēn and bakē for about 30 minutēs, or until thē potatoēs arē fork tēndēr. Spoon saucē ovēr potatoēs.
0 Response to "Trully Easy Melting Potatoes Recipe"
Post a Comment